Installatie

Er zijn zoveel manieren om uw huis warm te houden! Wij helpen u kiezen
LEES MEER

Onderhoud

Vergeet uw verplicht periodiek onderhoud niet van uw installatie.
LEES MEER

Gasketels

Lees meer over de voordelen van een moderne gastketel.
LEES MEER

Mazoutketels

Lees meer over de voordelen van een moderne mazoutketel.
LEES MEER

Solar

Ontdek onze solar oplossingen.
LEES MEER

Warmtepompen

Verwarm op een duurzame manier.
LEES MEER

Vloerverwarming

Kies voor een gezonder leven.
LEES MEER

Radiatoren

Kies voor snelle warmte die bovendien het goedkoopste is qua plaatsing.
LEES MEER

Uw warmte in huis, onze zorg

Ontdek hieronder onze service voor uw centrale verwarming.

centrale verwarming

Installatie van uw centrale verwarming.

Wij helpen u de juiste keuze te maken om uw huis warm te houden.

 • Hoe oud is uw verwarmingsketel? Meer dan 10 jaar? Dan gooit u nu geld het raam uit. Hoog tijd voor een nieuw toestel: moderne ketels verbruiken gemakkelijk tot 35% minder en u doet er het milieu een plezier mee. De uitstoot van schadelijke stoffen daalt tot een tiende.
 • Een condensatieketel zet niet alleen uw brandstof om in warmte, maar haalt ook extra hitte uit de verbrandingsgassen. Zo bespaart u energie én geld. Én de overheid geeft u extra fiscale voordelen. Bovendien is de ketel in een handomdraai geïnstalleerd. Blijft u toch bij de klassieke verwarmingsketel? Overweeg dan zeker een nieuwer model. Ook hier heeft de techniek niet stilgestaan. Het rendement en de milieuvriendelijkheid zijn er de voorbije jaren sterk op vooruitgegaan.
 • De ketels die ABH bvba plaatst, werken op stookolie of aardgas. Beide brandstoffen hebben voordelen. Stookolie biedt duidelijkheid: u betaalt alleen de prijs voor een volle tank wanneer u ze nodig hebt, en geen maandelijks vast bedrag. En u houdt zelf in de gaten hoeveel u gebruikt. Bij aardgas hebt u lage installatiekosten en weinig onderhoud. U hebt geen opslagvat nodig en de ketel plaatst u uit het zicht, zoals op zolder of in de kelder.
onderhoud gas en mazout ketel

Onderhoud van uw gas- of mazoutketel

Wist u dat u verplicht bent uw ketel regelmatig te reinigen? Verwarmingsinstallaties op gas moeten elke twee jaar een onderhoudsbeurt krijgen. Voor installaties op stookolie is dat zelfs jaarlijks. Dat doet u natuurlijk niet zelf. ABH Technics heeft de ervaring en kennis om dat voor u te regelen.

 • Een verwarmingsketel is gemiddeld het oudste toestel in een Vlaamse woning. Is uw ketel meer dan 10 jaar oud? Twijfel dan niet: neem contact op met ABH bvba. Wij zijn bevoegd om een verwarmingsaudit uit te voeren. Oude ketels slokken energie op. Herstel of vervang uw toestel: uw rendement stijgt, en uw rekening daalt.
 • Waarom klanten ABH bvba zo warm aanbevelen? Omdat we ervaren, betrouwbaar en flexibel zijn. Belt u voor een afspraak? We staan zo snel mogelijk aan uw deur – ook op zaterdag of zondag. We maken een offerte en spreken een termijn af. En daaraan houden we ons. Bovendien zijn we erkend Cerga-installateur.
gasketels

Gasketels

 • Kwalitatieve gascondensatieketels
  Bij gasinstallaties spreekt men, vandaag de dag, bijna alleen nog maar van condenserende ketels. Dit komt doordat de prijs quasi gelijk is aan die van traditionele toestellen. Daarnaast voldoen de meeste traditionele gasinstallaties niet meer aan de huidige wetgeving wat betreft de uitstoot van rookgassen. Daarom vervangt u een cv-ketel ouder dan 20 jaar best door een condensatieketel.
 • Wat is een condensatieketel precies
  Condensatieketels zijn zodanig ontworpen dat er permanent een belangrijk deel van de waterdamp in de verbrandingsgassen kan condenseren. Zo wordt meer nuttige warmte vrijgemaakt en daalt het verbruik aanzienlijk. Daarbovenop wordt het comfort alleen maar beter. Door over te schakelen van een oude gasinstallatie naar een condenserende kan u tot 35% besparen.
mazoutketel

Mazoutketels

 • Een hoog rendement
  Mazout blijft erg in trek in de verwarmingssector. Dit heeft het grotendeels te danken aan zijn prijs en gebruiksgemak. Daarnaast zijn de traditionele mazoutketels die we al jaar en dag kennen reeds geëvolueerd naar ketels met een heel hoog rendement.
 • De goedkoopste oplossing
  Laat u niet misleiden door de hogere installatiekosten van een mazoutketel. Dit komt enkel en alleen doordat u een opslagtank nodig heeft en de installatie jaarlijks moet laten onderhouden om een schone verbranding te behouden. Want in werkelijkheid is een mazoutketel wel degelijk de goedkoopste oplossing. U beheert namelijk zelf uw energievoorraad. Waardoor u zelf beslist wanneer, hoeveel en tegen welke prijs.
 • Klaar voor de toekomst
  Naast de traditionele mazoutketels zijn er ook toestellen die werken volgens de condensatietechnologie. Hier wordt het rendement verhoogd door de restwarmte uit de rookgassen te halen en deze om te zetten in energie. Dankzij deze techniek is verwarmen met stookolie zuinig en milieuvriendelijk. Wij zijn alvast klaar voor de toekomst, u ook?
zonne energie

Solar

 • Meest rendabele energiebron
  Heeft u ook uw buik vol van stijgende energieprijzen? Kies dan nu voor de Solar-technologie van ABH-bvba. Dankzij zonne-energie moet u zich geen zorgen meer maken over uw budget. Door gebruik te maken van de warmte van de zon kan u tot 60% besparen op uw stookkosten. Zelfs al schijnt de zon zwak of nauwelijks, kan met een paar uur zonlicht de boiler al opgewarmd worden.
 • Duurzaam comfort
  ABH-bvba biedt u zonne-energiesystemen op maat die gecombineerd kunnen worden met de meeste verwarmingssystemen die u al het nodige comfort kunnen bieden. ABH-bvba biedt u met de Solar-technologie de kans om uw steentje bij te dragen tot een beter leefmilieu. Dankzij Solar wordt de CO2-uitstoot van uw woning namelijk aanzienlijk gereduceerd. Daarnaast zijn ze budgetvriendelijk en komen ze in aanmerking voor premies en subsidies.
warmtepomp

Warmtepompen

 • Gratis energie
  Een warmtepomp van ABH-bvba verwarmt uw huis en het water voor uw sanitair op een duurzame manier. U bent niet langer afhankelijk van de beschikbaarheid van stookolie en gas aangezien een warmtepomp gratis gebruik maakt van de energie die de natuur ons levert.
 • 75-25 verhouding
  Warmtepompen halen 75% van hun energiebehoefte voor de verwarming en warmwaterproductie gewoonweg uit de natuur. Dit betekent een besparing voor zowel de natuur als uw portemonnee. De overige 25% wordt geleverd door elektrische energie die de warmtepomp aandrijft.
 • Minimumverbruik
  Naast het lage energieverbruik zijn er nog andere voordelen verbonden aan warmtepompen. Zo is er een minimum aan elektrische stroom nodig om de toestellen aan te drijven. Wanneer deze op zonne-energie werken, is het elektriciteitsverbruik zelfs zo goed als verwaarloosbaar. En ook de uitstoot is tot tien keer lager dan bij gewone ketels op gas of stookolie.
vloerverwarming

Vloerverwarming

 • Wat is vloerverwarming
  Vloerverwarming is een verwarmingssysteem waarbij warmte wordt afgegeven via kunststofleidingen die zich in de vloer bevinden. De warmte wordt op gelijkmatige basis verspreidt door een straling van het vloeroppervlak naar de omgeving. Precies in de zone waarin wordt geleefd. In tegenstelling tot bij een klassiek systeem zal de warmte hier niet tegen het plafond hangen.
 • Geen stofdeeltjes
  Kiest u voor vloerverwarming dan kiest u ook meteen voor een gezonder leven. Vloerverwarming zorgt er namelijk voor dat er geen stofdeeltjes vrijkomen en dat de luchtvochtigheid beter op peil blijft. Doordat de warmte van onderaan komt, worden uw voeten van onderen opgewarmd. Wat voor een aangenaam gevoel zorgt.
 • Volledig vloeroppervlak ter beschikking
  Naast het aangename gevoel dat vloerverwarming geeft, zorgt het er mede voor dat uw vloeroppervlak volledig beschikbaar blijft, zonder radiatoren. Zo kan u de ruimte volledig benutten om in te richten. Bovendien heeft u dankzij vloerverwarming geen last van storend gezoem of andere geluiden die wel kunnen voorkomen bij radiatoren.
 • Laag energieverbruik
  Vloerverwarming is een zeer energievriendelijk systeem dat zorgt voor een aangename vloertemperatuur. Het verbruikt minder energie dan een klassiek verwarmingssysteem en is in combinatie met een warmtepomp nog energievriendelijker.
radiator

Radiatoren

 • Aangename warmte
  Radiatoren zijn zeer populair bij Vlamingen. Maar liefst méér dan de helft ervan maakt gebruik van centrale verwarming met radiatoren. Het is één van de eerste verwarmingssystemen en is na meer dan 50 jaar nog steeds één van de goedkoopste en makkelijkste alternatieven voor het verwarmen van een woning. Standaard radiatoren kunnen tot 50% goedkoper zijn dan vloerverwarming of warmeluchtverwarming. Daarnaast zorgt het voor een zeer snelle opwarming van de kamer waardoor je nooit lang in de kou zal moeten zitten.