Wij zijn ABH Technics, de partner voor uw sanitair!

ABH bvba is reeds 15 jaar specialist in centrale verwarming en sanitair. Dankzij onze professionele aanpak en jarenlange ervaring kennen wij de sector dan ook als geen ander. Contacteer ons vrijblijvend met al uw vragen of voor een gratis offerte, en laat u verbazen door onze service.

Laat stress verdwijnen

  • De badkamer is de laatste jaren uitgegroeid tot een onmisbare ruimte in elke hedendaagse woning. Meer dan ooit is uw badkamer een genietkamer! Laat uw stress dan ook verdwijnen in een heerlijk warm bad of begin uw ochtend met een frisse douche.

Weg met grootmoeders badkamer

  • Hypermodern, klassiek of tijdloos? ABH bvba helpt u graag uw gedroomde badkamer te realiseren, volledig naar uw wensen en mogelijkheden die uw woning te bieden heeft. Dit gaande van meubelen, douches, baden, kraanwerk tot technisch sanitair.
  • Door onze ervaring te bundelen met kwaliteitsproducten kunnen wij u steeds de beste oplossing aanbieden. ABH bvba heeft voor elk wat wils, ongeacht smaak of budget!

Een kleinere voetafdruk

  • U bent milieubewust en denkt aan uw portemonnee? Daar is niets mis mee! Door met milieuvriendelijke producten te werken draagt ook ABH bvba haar steentje bij tot een groenere wereld. Lekkende kranen of doucheknoppen met een hoog waterverbruik zullen u in de toekomst dus niet langer teisteren.

Erkend installateur

  • Heeft uw woning haar vijfde levensjaar reeds bereikt? Dan geniet u nu van een btw-tarief van 6% in plaats van 21% voor nieuwbouw. Uw product wordt steeds vakkundig door ons ge├»nstalleerd met een aansluitende fabrieksgarantie. Zo wordt elk probleem meteen op een professionele manier opgelost.